PRISER

  hyra
deposition  
Hällerstugan      
medlem 400 400  

ej medlem

 

600

 

600

 

 
Krokestugan      
medlem 200 200  

ej medlem

 

400

 

400

 

 
Kärrestugan      
medlem 200 200  

ej medlem

 

400

 

400

 

 
Åleslån      

endast föreningsarrangemang

 

500

 

500

 

 

Priset gäller för ett dygn - dag till dag med övernattning, eller heldag utan övernattning.

Vid längre hyresperiod halveras dygnspriset efter tre dygn.

HYRESPOLICY

Friluftsfrämjandets stugor på Herrestadsfjället är en tillgång, och en förmån kopplat till medlemskapet.

Medlemmar i Friluftsfrämjandet hyr därför stugorna till rabatterat pris. Vi hoppas att det ska stimulera våra gäster att söka medlemskap och kunna delta även i andra delar av vår verksamhet.

Vi välkomnar också alla andra friluftsintresserade som gäster, för övernattning i samband med friluftsliv och för förenings- eller skolverksamhet.

Stugorna hyrs inte ut för fester.

BOKNING

Vem kan boka?

Den som bokar och hyr ska vara myndig och har ett personligt, ekonomiskt ansvar för stugans vård och skötsel under hyrestiden, ett ansvar som även omfattar ev skadegörelse som sker genom övriga gäster.

Medlem ska styrka medlemskap genom att uppge giltigt medlemsnummer vid bokningsförfrågan.

Bokning

Bokningsförfrågan görs vis FFs webbplats genom att du fyller i ett formulär. Stugvärd eller bokningsansvarig tar kontakt med dig för att diskutera och bekräfta din bokning.

Betalning

Betalning sker till Bankgiro 5316-5767, mot faktura eller SWISH 123 459 64 41 enligt överenskommelse när bokningen bekräftats av stugvärden.

Deposition

En depositionsavgift betalas innan besöket, motsvarande en dygnshyra - för att täcka ev mindre skador, missbruk av vedtillgång, utebliven städning etc. Depositionsavgiften återbetalas efter stugvärdens besiktning av stugan.

Kostnader som uppstår genom grövre oaktsamhet eller skadegörelse kommer att debiteras utöver depositionsavgiften efter beslut i lokalavdelningens styrelse.